Mijn moto schatten

Vraag gratis uw schatting aan

km

Formulier invullen

Stap 1, voor een berekening van uw moto waarde gebeurd dit in enkele seconden : merk, model, kilometerstand, plaats en contactgegevens.

We nemen contact op

Eens wij in het bezit zijn over de nodige informatie van uw moto, nemen wij binnen max 24u contact op met u.

Expertise van uw moto

Wanneer de afspraak bevestigd is, zal een expert ter plaatse komen om uw moto te evalueren deze neemt de nodige verkoopsdocumenten met zich mee. De expertise duurt maar enkele minuten.

Onmiddellijke betaling

Wij maken er een erezaak van om u de verkoop van uw moto te vergemakkelijken. Eens de verkoop afgesloten is, zorgen wij ervoor dat de betaling onmiddellijk wordt uitgevoerd.

Formaliteiten ten onze laste

Verkoopjouwmoto.be is een totaalconcept om de verkoop van uw moto te vergemakkelijken. U hoeft niets te doen, wij zorgen voor alle administratieve stappen.

Vraag een schatting van uw moto op wijkopenmotors.be

Met wijkopenmotors.be is het heel simpel om de beste prijs te krijgen voor uw moto, uw quad, uw scooter of zelfs uw buggy. Uw moto verkopen in nog nooit zo snel gegaan :

  • Ik vul het onderstaand formulier in
  • Ik verkrijg een schatting alsook een afspraak binnen onmiddellijk
  • Een expert verplaatst zich en maakt direct een aankoopofferte
  • De betaling gebeurt binnen de 72h maximum

Bij u thuis op uw werk of waar u zich ook bevindt, alles gebeurt via uw smartphone, tablet of computer. Op 2 minuten verkrijgt u de schattingsaanvraag en dit gratis en zonder verbintenis.

Een vlug antwoord en betaling

Omdat u geen tijd wil verliezen om uw moto te verkopen verbinden wij er ons toe om u binnen de 24h maximum te antwoorden. Naargelang uw keuze contacteren wij u per telefoon of per mail waarbij wij u de beste prijs voor uw moto kunnen aanbieden. Wanneer deze prijs u bevalt dan maken wij meteen een afspraak; wij verplaatsen ons.

Eens de expertise van uw moto is gemaakt hoeft u geen verdere stappen te zetten, wij nemen alle administratieve formaliteiten voor onze rekening. Wij verbinden er ons toe om het geld binnen onmiddellijk op uw rekening.

Verkoopjouwmoto.be verzekerd u een gratis service, vlug en veilig. Opteer voor een ondersteuning op maat, bestemd om het gebruik ervan te vereenvoudigen.

%

Gratis

Max uur voor schatting

%

Onmiddellijke voor betaling